ENG | NL

Brendan Faegre + Lucia Giraudo & NKK Next

Brendan Faegre + Lucia Giraudo & NKK Next

Muzikaal & Culinair Experiment V

dinsdag 19 februari 2019 / Intro, Maastricht

Elke derde dinsdag van de maand presenteert Intro een combinatie van interessante muziek en spannend eten. Kok Hadassa Smit (van Hadassas Keuken) laat zich inspireren door de muziek en de musici om tot nieuwe gerechten te komen. Het podium wordt dit maal betreden door Brendan Faegre & Lucia Giraudo en door het NKK NXT.

Brendan Faegre & Lucia Giraudo

SWITCHED – J.S. BACH’S PARTITA NO. 1 – TRY-OUT

switched is een nieuw project van twee muzikanten uit ogenschijnlijk tegengestelde werelden: componist/drummer Brendan Faegre en barok violiste Lucia Giraudo. In dit programma projecteren zij barok dansen door een hedendaags prisma. Lucia neemt op een historisch geïnformeerde wijze de viool partij voor haar rekening. Brendan voegt daar drums aan toe om op die manier de maatsoorten van de verschillende dansen meer expliciet te maken. Via live processing en een monosynth worden de barok dansen getransporteerd naar de wereld van de electronische muziek.

Deze avond is een try-out van hun eerste programma: J.S. Bach Partita No.1 voor solo viool

www.brendanfaegre.com
www.luciagiraudo.com

NKK NXT

Alex Inc – Try out

NKK NXT is het talentonwikkelingsprogramma van het Nederlands Kamerkoor waarin jonge talentvolle zangers de mogelijkheid krijgen zichzelf onder de vleugels van het Nederlands Kamerkoor verder te ontwikkelen in hun professionele carrière.

Technologie en de mensheid gaan letterlijk hand in hand maar Alex Inc wil meer.
In een poging beter te mengen met de mensheid gaat Alex op zoek naar het vermogen om echte emoties te ervaren. Acht zangers beklimmen samen met Alex de “uncanny valley” van afkeer en herkenning. Zal Alex zich tot menselijkheid kunnen bekeren?

Hadassa’s Keuken

Hadassa kookt met eerlijke mooie producten, uit de streek of uit eigen tuin. Kleine tekeningen op je bord. Eten waar iedereen blij van wordt. Bij Intro laat zij zich inspireren door de muziek en de musici zelf. U kunt uw dieetwensen doorgeven via publiciteit@introinsitu.nl. Neem een kijkje op www.hadassaskeuken.nl om een indruk te krijgen van haar creaties.

Planning

18:00 Deuren open | 18:30 Aanvang Culinair Experiment | 20:00 Aanvang Concert

Entree

Gratis (concert) €12,50 (Culinair Experiment)