ENG | NL

Julian Edwardes & Michiel Deprez

Julian Edwardes & Michiel Deprez

Muzikaal & Culinair Experiment IV

dinsdag 15 januari 2019 / 20:00 (Concert) / Intro, Maastricht

Voor deze vierde editie van Muzikaal en Culinair Experiment bij Intro hebben wij weer twee bijzondere artiesten weten te vinden. Circusartiest Michiel Deprez en Modulaire Synth specialist Julian Edwardes. Ook deze keer weer vooraf heerlijk eten van Hadassa’s Keuken!

Michiel Deprez – Semi-cardiophoon Pneumatisch Harmonium

Michiel wil een concert geven waarin het publiek een essentieel onderdeel is van de muziek, tegelijk producent en ontvanger van het geluid. Hij houd ervan om te spelen met wat altijd aanwezig is, om niet per sé iets nieuws te maken maar wel de aandacht te richten op iets. In dit geval op de ademhaling, je eigen ademhaling en die van anderen.

Michiel wil een fysieke geluidsbeleving maken waarbij de gedachten tot rust kunnen komen “Ik wil één groot geluid waarin alle persoonlijke melodiën spreken”

Een naïeve poging tot mystieke beleving.

Julian Edwardes

Brits – Nederlandse artiest Julian Edwardes heeft oorspronkelijk een beeldhouwkundige en visuele achtergrond. Hij studeerde aan de Kunstacademie St. Joost te Breda en aan het Sandberg instituut te Amsterdam.
Tegenwoordig verkent hij de wereld van de modulaire synthesisers. Schrijvend en improviserend maakt hij met deze machines hedendaagse electronische composities die naadloos overgaan van ambient naar drones, synthesised orkestrale delen en avant garde.

Naast zijn solo werken treed Julian ook regelmatig op met hedendaagse jazz kwartet ∀ ( forall/ ) en heeft hij als producer verschillende werken en EP’s uitgebracht op de Nederlandse labels Fremdtunes, Lomechanik en Shipwrec.

www.julianedwardes.nl

Toegang tot het concert is gratis! Voor deelname aan het culinair experiment vragen wij een vergoeding van €12,50. Kaarten kunnen gekocht worden tot 1 dag vòòr aanvang van het evenement. Klik voor kaarten!

18:00 Deuren open
18:30 Aanvang Culinair Experiment
20:00 Aanvang Concert