ENG | NL
Jesse Passenier & Audrey Apers

Jesse Passenier & Audrey Apers

Happy Medium

dinsdag 03 oktober 2017 / 20:30 / Intro (Muziekgieterij), Maastricht

Happy Medium, oftewel de gulden middenweg, is het interdisciplinaire improvisatieproject van winnaar van de Rogier van Otterloo award 2017: Jesse Passenier.

Tijdens Cultura Nova 2017 nodigde  Passenier op de toetsen danseres Audrey Apers via Nederlandse Dansdagen uit voor een improvisatie rond de fontein aan het festivalplein. Het doel: de media – muziek, dans en omgeving – op een gelijkwaardige manier met elkaar laten communiceren! Een gesprek komt tot stand, waarbij het probleem van het “spreken van verschillende talen” wordt overwonnen.

“En waarom zou een festivalcomponist een improvisatie doen?” vroeg Passenier zich af. “Omdat zo’n improvisatie niets minder is dan instant composing.”

Speciaal voor u brengen Jesse en Audrey Happy Medium nog een keertje bij Intro en trappen daarmee een nieuw seizoen Jonge Honden af!

Over Audrey Apers

Audrey Apers studeerde moderne theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, maakte met Tijana Prendovic en Karin Frankel de voorstelling “I’ll be right here, waiting for myself”, danste bij Ederson Rodrigues Xavier, Chris DeFeyter, Project Sally, Nanine Linning en LeineRoebana.

Entree: Gratis

FPK_LOGO-ZWART