ENG | NL

Core Shift (Mike Kramer)

MaasX - Shut up and Vote!

dinsdag 20 maart 2018 / 20:30 / Intro, Maastricht

Op 20 maart vindt in de Muziekgieterij “Maas X – Shut up and Vote” plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

Een avondvullend programma met verschillende muzikale acts én de mogelijkheid om op vertoon van je stempas en identiteitsbewijs al vanaf 24:00 je stem uit te brengen en daarna lekker verder te feesten.

Core Shift (Mike Kramer) zal namens Intro een set spelen tijdens deze avond.

Corre Shift (= Mike Kramer) speelt Ambient/Techno gekruid met experimentele electronics. De muziek wordt gekenmerkt door het typische gebruik van gelaagdheid in geluiden die zowel intens als subtiel zijn; de luisteraar wordt zo meegevoerd in een sonische ruimte vergelijkbaar met de zee, waar het ‘Core Shift geluid’ kan worden vergeleken met stromingen die zich vermengen en daardoor constant veranderen. De vaak toegevoegde pulserende ritmes completeren het geluid dat beschreven wordt als ‘Dance for the Mind’.

Mike Kramer is geluidskunstenaar en producer. Zijn werk nodigt luisteraars uit om intiem te worden met de gepresenteerde geluiden, bestaande uit Field Recordings in combinatie met elektronische composities als werkmethode. Mike produceert ook meer noisy Ambient/Techno als CS², maakt geluidsinstallaties en staat bekend als initiator en artistiek directeur van (h)ear – experimental audio research.

U bent zoals gewoonlijk welkom om 20:30 bij Intro en het staat u natuurlijk ook vrij om te blijven hangen en de andere evenementen te bezoeken én natuurlijk uw stem uit te brengen!

Entree: Gratis

www.h-ear.org

www.kaleido-maastricht.nl

www.maasx.nl