ENG | NL

Kunsttour 2016

Kunsttour 2016

L'art tour l'art

vrijdag 20 mei 2016
zaterdag 21 mei 2016
zondag 22 mei 2016

De Kunsttour komt er weer aan!

Ook dit jaar is Intro weer dé centrale locatie tijdens de Kunsttour. De opening vindt plaats op vrijdag 20 mei, 20:00, start “La nuite de L’Art Tour L’art bij Intro. Aansluitend via AvantGarden naar Lumière cinema, Löss Studio Achter de Barakken (Toneelacademie) De Eiffel met i-Arts project én eindpunt & feest in de B-Kantine (Brandweer) of terug naar Intro

Michiel Deprez

Michiel Deprez studeerde in 2015 af aan de circushogeschool in Tilburg. Tijdens zijn opleiding specialiseerde hij zich in jonglerie, sindsdien zoekt hij naar een manier om dingen te maken die waardevol kunnen zijn met de vaardigheden die hij heeft. Hoe kan jongleren meer zijn dan alleen maar spectaculair?

Tijdens de Kunsttour werkt hij in de werkplaats van Intro in het openbaar aan zijn onderzoek. Op zaterdag en zondag kunt u tussen 12:00 en 17:00 binnenlopen om hem aan het werkt te zien.
Laat u verassen door de magische wereld van Michiel… tijdens de Kunsttour… bij Intro!

Klankmachinetuin

Voor oud en jong toegankelijk wordt er tijdens de KunstTour dit jaar opnieuw de KlankmachineTuin ingericht. Lucas Kramer bouwt in opdracht van Intro instrumenten die door fysieke beweging – fietsen, slaan, blazen, strijken – klank veroorzaken. De klankmachinetuin is gelegen op de speelplaats van kinderopvang MIK, Capucijnengang 10.

De Klankmachinetuin is doorlopend te bezoeken tijdens de openingsuren van de KunstTour (11:00-18:00).

www.kunttour.com

 

Meer actuele info v.a 5 april  www.kunsttour.com 

KTklein