ENG | NL

Musical Postcards

Musical Postcards

'Kinderarbeid'

donderdag 14 april 2016 / 18:30 / Former NAVO HQ , cannerweg 798, Maastricht
donderdag 21 april 2016 / 18:30 / Former NAVO HQ , cannerweg 798, Maastricht

Wist u dat er in Maastricht een voormalig NAVO hoofdkwartier ligt? En heeft u dit altijd al willen bekijken? Dan is dit uw kans!

Donderdag 14 en donderdag 21 april om 18.30 kunt u, na een korte rondleiding door dit bijzondere complex, genieten van een prachtige en inspirerende voorstelling uitgevoerd door studenten van de opleiding docent muziek en leerlingen uit het middelbaar onderwijs.

In een samenwerking tussen Conservatorium Maastricht, Sint Maartenscollege, Bonnefantencollege, United World college Maastricht, Stichting Limburgs Landschap, Intro en de componist Merlijn Twaalfhoven is het project Musical postcards tot stand gekomen. Het thema dat centraal staat in deze voorstelling is ‘Kinderarbeid’. Geïnspireerd op verhalen van kinderen, die ergens in de wereld werken, hebben onze studenten muziek gecomponeerd.

Kom deze maatschappelijk geëngageerde voorstelling bekijken, waarin studenten en leerlingen op een bijzondere, creatieve, ontroerende en muzikale manier reflecteren op kinderarbeid!

Wij willen u vragen u warm aan te kleden aangezien de tempratuur in deze grot rond de 12 graden is. Daarnaast beschikt deze locatie niet over een toilet, dus wees voorbereid.

Voor Kaarten (14-04) Klik Hier!

Voor Kaarten (21-04) Klik Hier!

www.musicalpostcards.org