ENG | NL

Nieuwe Geluiden

Nieuwe Geluiden

November Music

zaterdag 07 november 2015 / 14:00 - 17:30 / Muzerije, Hinthamerstraat 74, Den Bosch

November Music zet op zaterdagmiddag 7 november met Nieuwe Geluiden  de schijnwerpers vol op de toekomstige generatie makers, componisten en uitvoerders.

Jonge Honden

Tijdens deze avontuurlijke middag in de Muzerije (Hinthamerstraat 74, Den Bosch) geven ook enkele Jonge Honden acte présence!
U kunt luisteren naar werk van: Jesse Passenier, Lucas Kramer, Dorian Dumont en Jens Bouttery!

Memory

Jens Maurits Bouttery, Lucas Kramer, en Dorian Dumont, spelen “Memory”, een uitgelicht onderdeel van Jens Maurits Orchestra’s “theBLOGPERA”.
In “Memory” improviseert het trio rondom Lucas Kramer’s geluidsinstallatie “La Bestia”: een 10-bands loop-recorder die een levend geheugen belichaamt. Hij neemt het heden op, combineert die herinneringen en transformeert ze tot iets nieuws.

Ondertijds

In de Bank van Leening (Schilderstraat 33, Den Bosch) zal de productie Ondertijds nogmaals te zien zijn. Deze productie ontving al veel lof tijdens Cultura Nova.
Ondertijds is een audio-visuele vertelling over industrialisatie en arbeid en werd geïnspireerd door het ondergrondse mijnwater in Heerlen.

De installatie is te zien op zondag 8 november tussen 11.30 en 18.00 uur.
Live Performances vanaf 12:00-17:00uur elk heel uur (6 performances)
Live zang door sopraan Rianne Wilbers.

Ondertijds is een opdracht van Intro in coproductie met Cultura Nova en werd ontwikkeld in het kader van het Jaar van de Mijnen 2015.

Met dank aan Fonds Podiumkunsten

Voor meer info en reserveringen:  www.novembermusic.net

Entree: €8,00/€5,00/€4,00 (Tickets? KLIK HIER!)