ENG | NL

Rogier Telderman, Rianne Wilbers & Hadassa’s Kitchen

Culinair en Muzikaal Experiment

dinsdag 16 oktober 2018 / 18:00 / Intro, Maastricht

Dinsdag 16 oktober gaat de serie “Jonge Honden”  weer van start! Dit jaar niet meer 1x per week, maar 1x per maand. Meerder artiesten op een avond gecombineerd met spannend eten van Hadassa’s keuken, een culinair en muzikaal experiment!

We beginnen het seizoen met concerten van Rogier Telderman en Rianne Wilbers en een verrassings act.

Rogier Telderman – Miniatures

Rogier Telderman wordt geroemd als een van de meest getalenteerde pianisten van dit moment. Met TELDERMAN miniatures onderzoekt hij het klankpalet van de akoestische piano als een muzikale schilder, waarbij hij de klassieke traditite met improvisatie en actuele muziek verbindt. Daarbij gaat Rogier zijn eigen kwetsbaarheid niet uit de weg. Het resultaat is een unieke, intense ervaring tussen publiek, de muziek en de musicus.

Het solorogramma bestaat uit een verzameling miniaturen waarin compact een sfeer of emotie wordt getroffen. In elk stuk schildert Rogier landschappen die onder zijn handen steeds van kleur veranderen; van lieflijk en klein nar ruig en meeslepend.

Rianne Wilbers – Crash blossom

Niemand kijkt graag in de spiegel om eens keihard met zichzelf geconfronteerd te worden. Toch overkomt het de hoofdpersoon in de nieuwste, persoonlijke muziekvoorstelling Crash Blossom van audiovisueel kunstenaar Merijn Bisschops en sopraan Rianne Wilbers. In een muzikale en visuele trip wordt de kleurrijke en complexe persoonlijkheid van zangeres Crash Blossom ontrafeld. Worstelend met de vervagende grens tussen feit en fictie wordt zij geconfronteerd met haar grootste angst: zichzelf. Concert en speelfilm vloeien op naadloze wijze samen in de indringende voorstelling. Bisschops en Wilbers’ tour-de-force is geworteld in de realiteit van maker en uitvoerder, maar laat deze door de vingers glippen door af te dwalen in hallucinatoire stemmen en vergezichten. De camera bevindt zich dicht op de rijke emotionele binnenwereld, die je ook terug hoort in overweldigende muzikale contrasten.

Hadassa’s Keuken

Hadassa kookt met eerlijke mooie producten, uit de streek of uit eigen tuin. Kleine tekeningen op je bord. Eten waar iedereen blij van wordt.

Entree: Gratis (Concert) €12,50 (eten)
Aanmelden voor het eten kan via publiciteit@introinsitu.nl