ENG | NL

Vincent Epplay, Louise Landes Levi, Bart De Paepe and Timo van Luijk

Vincent Epplay, Louise Landes Levi, Bart De Paepe and Timo van Luijk

(H)ear + Meakusma

zaterdag 11 mei 2019 / 20:00 / Betahuis, Heerlen

Hear, Intro in Situ en Meakusma presenteren een avond met performances van Jac Berrocal en Vincent Epplay, Louise Landes Levi, Bart De Paepe en Timo van Luijk.

De legendarische Parijse trompettist Jac Berrocal speelde in het verleden samen met onder meer Pascal Comelade, Jaki Liebezeit, Nurse With Wound, Sunny Murray, James Chance, Pierre Bastien, Lol Coxhill en vele anderen. Vincent Epplay is een beeldend kunstenaar, filmmaker en geluidskunstenaar. Hij nam recentelijk werk op met Gunter Schickert en heeft aan sountracks gewerkt samen met Robert Flaherty, Jean Painlevë en Pierre Clémenti. Samen met David Fenech bracht hij de succesvolle albums Antigravity en Ice Exposure uit op Blackest ever Black.

Louise Landes Levi is een dichter, performer, reiziger en één van de grondleggers van Daniel Moor’s Floating Lotus Magic Opera Company, America’s eerste fusion orkest. Ze besteedde veel tijd aan het bestuderen van de Noord Indiaase Sangeet en de bijbehorende poëtische traditie. Beeldend Kunstenaar en muzikant Bart De Paepe staat aan het roer bij de labels Sloow Tapes en Sloowax. Hij bracht kort geleden Pagus Wasiae uit.

Autodidacte geluidskunstenaar, componist en improviserend musicus Timo van Luijk werkt met akoestische instrumenten en verschillende geluidsobjecten. Hij was verder lid van muziek collectief Noise Maker’s Fifes.

Het evenement wordt ondersteund door de Interreg Maas Rijn.